Professioneel CMS DNN Evoq voor de online marketeer

DNN Evoq voor de veeleisende gebruiker

Naast de opensource versie DNN Platform heeft DNN Evoq voor de veeleisende gebruiker de volgende edities:

XCESS_logo Evoq content

 

Evoq Content (DNN)

Voor het managen van grote hoeveelheden content. Schaalbaar en makkelijk in gebruik. Uitgebreide statistieken over sitegebruik, bezoeker en gereedschap om direct te reageren. Automatische koppeling met Social Media.

 

Evoq Engage (DNN)

Voor het boeien en binden van je bezoekers. Eenvoudig inzicht in en grip op je community. Wil je altijd aangehaakt blijven en vanaf elke device je community managen? Ook mobiel. Gebruik dan Evoq Engage. 

XCESS DNN Evoq Specialist

XCESS is specialist in het gebruik van DNN en Evoq. Wij staan garant voor kwalitatief hoogwaardige webtoepassingen met DNN. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke oplossing het beste past bij jouw business en hoe we die in moeten zetten. Op deze manier is je eindresultaat betrouwbaar en optimaal.

Begeleiding

Het vullen van een website met de juiste content kan een uitdaging zijn. Daarom biedt XCESS on site instructie en begeleiding bij het invoeren van de content en het inregelen van de kenmerken voor zoekmachines. Met als resultaat praktisch getrainde contentmanagers en een goed vindbare website. 

Meer weten?

Klanten die met onze DNN weboplossingen werken: