Integreer Company.info gegevens met AFAS Profit

Company.info biedt waardevolle en actuele bedrijfsinformatie over 2,5 miljoen organisaties in Nederland. Met de CIConnect koppeling Company.info - Profit worden de gegevens van Company.info geautomatiseerd benut in uw Profit installatie. De koppeling werkt voor lokaal geïnstalleerde Profit Software en voor Profit online.

Verliest u veel tijd aan het invoeren en up-to-date houden van deze gegevens in Profit en Insite? Wilt u dit ook automatisch verwerken en up-to-date houden? Met de CIConnect koppeling AFAS Profit - Company.info zijn uw gegevens altijd actueel en verliest u geen tijd met overtypen. 

Onze AFAS experts helpen u graag. Zij kennen alle ins en outs van de koppelingen met AFAS Profit en externe systemen. Met de inzet van de CIConnect koppeling en onze AFAS experts is uw eindresultaat betrouwbaar en optimaal.

Voordelen koppeling Company.info

 • Snelle invoer

  Invoer van een KvK nummer of PC/huisnummer om de complete contactgegevens te laden in AFAS Profit. Voorkom overtypen en onvolledige informatie.
 • Automatisch up-to-date houden

  Controleer organisatiegegevens in Profit en werk deze bij naar actuele gegevens. Automatisch actueel, voorkom verouderde gegevens.
 • Snelle invoer met aanvulling

  Een intelligente module voor Profit Insite om eenvoudig en snel gegevens uit Profit en Company.info te combineren. Voor invoer en aanvulling.
 • Voor Profit OnLine en OnPremise

  Onafhankelijk van de wijze van Profit installatie.

AFAS Profit zorgeloos gekoppeld met Company.info?

CIconnect wordt aangeboden als abonnement vanaf € 150,- per maand. Het CIconnect abonnement is inclusief beveiligde gehoste service, updates bij wijzingen in AFAS Profit of Company.info, vernieuwingen en uitbreidingen, waardoor je altijd verzekerd bent van een up to datebetrouwbare en veilig functionerende integratie van AFAS Profit en Company.info.

  

Download
Whitepaper!

Bekijk het webinar CIConnect

XCESS koppeling Company.info - Profit

Klanten die met onze AFAS oplossingen werken: