AFAS Profit koppelingen en add-ons
AFAS integratie en add-ons

AFAS integratie, koppelingen en Add-ons

Wil je tijd besparen en een beter bedrijfsoverzicht hebben door het naadloos integreren van je externe applicaties zoals SAP, Peoplesoft, Microsoft Dynamics, IFS, Active Directory met AFAS Profit? Maak dan gebruik van de ConneXtor, onze online compatible en gecertificeerde koppeling. Geautomatiseerd, gestructureerd en gevalideerd. 

Gebruik je AFAS Projecten en heb je behoefte aan overzicht en inzicht in projectbudgetten? Of in het aantal bestede, geplande en beschikbare uren op een project? En in een scherm alle projecten inzichtelijk? Gebruik onze Project Urenregistratie en Planning (PURE) voor het eenvoudig en snel uren boeken en plannen in AFAS Profit. 

 

AFAS Partnernetwerk


AFAS software Geregistreerde Koppeling
 

Geautomatiseerde integratie en koppelingen voor AFAS Profit

Geautomatiseerde integratie tussen AFAS Profit en andere applicaties. Zoals koppelingen met Microsoft Dynamics, SharePoint, WorkdaySAPActive Directory en meer.

Lees verder 

ADconnect is de koppeling tussen AFAS Profit HRM en Active Directory

ADconnect is dé koppeling tussen AFAS Profit HRM en Active Directory. Bespaar tijd en zorg voor meer controle en veiligheid in je netwerk.

Lees verder Integreer AFAS Profit HRM met de Active Directory voor meer netwerkveiligheid

MailChimp integratie met AFAS Profit

MCconnect zorgt voor automatische synchronisatie van E-mailadressen vanuit AFAS Profit CRM met MailChimp en vice versa. Altijd actuele adressenlijsten.

Lees verder Integratie van MailChimp met AFAS Profit

Project Urenregistratie en Planning voor AFAS Profit

Met PURE (Project Urenregistratie en Planning) boeken je medewerkers online en eenvoudig hun uren in AFAS Profit. Voor direct inzicht en overzicht in je projecten.
 

Lees verder 

Actuele bedrijfsinformatie in AFAS Profit

CIconnect voor Company.info met AFAS Profit biedt een ongekend gebruikersgemak en gegevenskwaliteit voor alle bedrijfsgegevens in Nederland.

Lees verder

XSite logo

Met XSite integreren we jouw klantspecifieke bedrijfsproces met AFAS Profit. Maak je werk makkelijker en sneller. Bekijk je mogelijkheden.

Lees verder 

Act-On integratie met AFAS Profit

AOconnect verzorgt de integratie tussen Act-On marketing automatisering en AFAS Profit CRM. Integreer geautomatiseerde Marketing met Sales.

Lees verder 

GEFIS leerlingbekostiging in AFAS Profit

De GEFIS onderwijsbekostiging leest beschikkingen en betalingen automatisch in, koppelt ze aan boekingsschema's en verwerkt ze in AFAS Profit.

Lees verder 

Goede Doelen Giften en Acties verwerken in AFAS Profit

Toegift verwerkt geautomatiseerd giften, acties en donaties vanuit bankbetalingen, verrijkt met campagnegegevens, in de AFAS Profit administratie.

Lees verder 

Klanten die met onze AFAS oplossingen werken: