DNN Websites, webportals en communities

Wil je een website, portal of community. Gemakkelijk in gebruik, responsive en zonder licentiekosten. Dat is DNN Platform (voorheen DotNetNuke). Een open source CMS op basis van Microsoft technologie. Met veel standaardmodules en waar nodig aan te passen aan jouw wensen en te integreren met je bestaande applicaties.

Meer dan een miljoen organisaties wereldwijd, van klein tot zeer groot, gebruiken DNN voor hun webapplicaties.

Al meer dan 12 jaar bouwt en beheert internetbureau XCESS robuuste oplossingen met DNN. ‘Standaard waar het kan, specifiek waar het moet’ is ons motto. Wij realiseren webapplicaties die kosteneffectief meegroeien met jouw organisatie. Of je nu een eenvoudige website of een complete community wilt of een bestaande portal wilt vernieuwen: XCESS is de applicatie ontwikkelaar die je helpt bij het maken van de webapplicatie die je nodig hebt. 

Gebruik het Open Source CMS DNN (DotNetNuke) voor een prachtige website

Voor een gunstige prijs een complete en responsive website, inclusief gebruiksinstructie en professionele hosting. Je kunt direct starten.

Lees verder

Sharepoint documenten flexibel ontsluiten op een gewone website

SPConnect is een kosteneffectieve en functioneel rijke uitbreiding op Sharepoint. Een website is snel opgezet en je onderhoudt deze zelf eenvoudig en efficiënt.

Lees verder

Maatwerk webapplicatie door gebruik te maken van het Open Source CMS DNN (DotNetNuke)

Wil je een portal dat verder gaat dan standaard. Wij vertalen je specifieke wensen naar een toepassing die waarde toevoegt aan jouw business.

Lees verder

Webontwikkeling met XCESS maakt je werk sneller en eenvoudiger. Jij ontwikkelt de core business functionaliteit, wij de integratie en ontsluiting hiervan.

Lees verder

Gebruik Evoq, de professionele versie van het Open Source CMS DNN (DotNetNuke)

Naast de open source versie DNN Platform heeft DNN onder de naam Evoq een drietal varianten voor de veeleisende marketeer en content manager.

Lees verder

Opleidingen om vlot en gemakkelijk om te gaan met het Open Source CMS DNN (DotNetNuke)

Praktische DNN trainingen voor direct gebruik. Goed getrainde medewerkers zorgen voor een beter resultaat en een goed vindbare website. 

Lees verder

Betrouwbaar en professioneel hosten van websites gebaseerd op het Open Source CMS DNN (DotNetNuke)

Veilige hosting en beheer zodat je zeker weet dat je website of portal goed bereikbaar is en blijft. Betrouwbaar, snel en schaalbaar. Hosting in Nederland. 

Professionele ondersteuning van het Open Source CMS DNN (DotNetNuke)

Je hebt een mooie oplossing maar je wilt meer ondersteuning en inzicht. Een audit op, een verbeterde performance of vindbaarheid van je bestaande site. 

Meer weten?

Klanten die met onze DNN weboplossingen werken: