AFAS integratie en Add-ons

Wilt u tijd besparen en een beter bedrijfsoverzicht hebben door het naadloos integreren van uw externe applicaties zoals SAP, Peoplesoft, Microsoft Dynamics, IFS, Active Directory met AFAS Profit? Maak dan gebruik van de ConneXtor, onze online compatible en gecertificeerde koppeling. Geautomatiseerd, gestructureerd en gevalideerd. 

Gebruikt u AFAS Projecten en heeft u behoefte aan overzicht en inzicht in projectbudgetten? Of in het aantal bestede, geplande en beschikbare uren op een project? En in een scherm alle projecten inzichtelijk? Gebruik onze Project Urenregistratie en Planning (PURE) voor het eenvoudig en snel uren boeken in AFAS Profit. 

  

Geautomatiseerde integratie tussen AFAS Profit en andere applicaties. Zoals koppelingen met Microsoft Dynamics of SAP of Active Directory en meer.

Lees verder 

Met PURE (Project Urenregistratie en Planning) boeken uw medewerkers online en eenvoudig hun uren in AFAS Profit. Voor direct inzicht en overzicht in uw projecten.

Lees verder 

ADconnect is de bidirectionele koppeling tussen AFAS Profit en Active Directory. Uw medewerkers altijd up-to-date. Bespaar tijd en zorg voor meer controle en veiligheid.

Lees verder 

MCconnect zorgt voor automatische synchronisatie van E-mailadressen vanuit AFAS Profit CRM met MailChimp en vice versa. Altijd actuele adressenlijsten.

 

Lees verder 

De CIconnect koppeling voor Company.info met AFAS Profit biedt een ongekend gebruikersgemak en gegevenskwaliteit voor alle bedrijfsgevens in Nederland.

 

Lees verder


PayrollConnect is een Selfservice portal voor salarisafhandeling en verwerking dat naadloos is geïntegreerd met AFAS Profit payroll software.

Lees verder 

Toegift verwerkt geautomatiseerd giften, acties en donaties vanuit bankbetalingen, verrijkt met campagnegegevens, in de AFAS Profit administratie.

Lees verder 


De GEFIS onderwijsbekostiging leest beschikkingen en betalingen automatisch in, koppelt ze aan boekingsschema's en verwerkt ze in AFAS Profit.

Lees verder 

Meer weten?

Klanten die met onze AFAS oplossingen werken: